VERKOCHT

Prachtige woning met stadstuin aan de Filips van de Elzaslaan.

Recent gerenoveerd met maar liefst 4 slaapkamers aan de rand van de binnenstad, op wandelafstand van alle winkels en toch dicht bij invalswegen.

Op het gelijkvloers worden we verwelkomd door de ruime inkomhal met gastentoilet. Hier vinden we een grote bergruimte met de trap naar de kelder en reeds de eerste 2 slaapkamers. Vanuit deze kamers hebben we onmiddellijk toegang tot de gezellige stadstuin.

Via de trap met de authentieke elementen die behouden werden, komen we op de eerste verdieping waar we de lichtrijke woonkamer met open keuken bereiken. Om het rustieke karakter van de woning te behouden werd hier gekozen voor een parket. Daarnaast werd de keuken voorzien van de nodige opbergruimte en apparatuur.

Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het mooi zuidgericht zonneterras waar het de ganse dag door zalig vertoeven is. Op deze verdieping treffen we een 2e gastentoilet en de badkamer die zich perfect leent voor een zalig lang bad of een snelle douche. Door de aanwezigheid van de dubbele lavabo in meubel is ook hier voldoende opbergruimte voorzien.

Op de 2e verdieping werd de zolder prachtig omgebouwd tot nog 2 slaapkamers, dressing en 2e badkamer met douche, lavabo in meubel en toilet. Maar dit is nog niet alles, naast de ideale ligging zijn de 2 garages ook een zeer grote troef. Deze zijn aanpalend aan de woning waarvan één directe toegang verleent tot de tuin.

Alle informatie via deze link van Yvimat.

  • Verkoop met verkooprecht, BTW niet van toepassing.
  • KI: 1124 EUR, klein beschrijf mogelijk
  • EPC: 190 kWh/m²
  • Gevelbreeedt: 18,5 m
  • Grondoppervlakte: 201 m2
  • Bewoonbare oppervlakte: 135 m2