Getuigenissen

Vanaf het eerste contact viel het ons op dat we te maken hadden met een zeer gedreven vrouw. Rechtlijnig, geen verkoopspraatjes, open communicatie, zeer veel kennis van zaken en een bijzonder oog voor detail. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn uitmuntend. We kwamen de woning binnen en werden onmiddellijk verliefd. In de maanden die daarop volgden kregen we om de zoveel tijd een update van de nog uit te voeren werken. Bij kleine problemen zijn Kelly en Nicolas nooit veraf en altijd bereid om te helpen. De dienst na verkoop is top. We willen jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!
Kelly en Bo
Op zoek naar een nieuwe woning? Geen zin in renovatie? Eigen keuze binnen eigen budget? Prijs kwaliteit? Altijd een spontane lach en babbel? Betrokken worden bij de werkzaamheden? Binnen een bepaalde termijn? Dan moet u zeker bij Héritage zijn! #flesjecadeaugekregen #topservice #dankjewelHéritage
Chiara en Nicola D.
Héritage praat je geen woning aan, ze gaan er van uit dat kopers en huizen elkaar moeten vinden. Geen opdringerig gedoe of te vlotte verkooppraatjes dus. Doorheen het koopproces konden wij áltijd met onze vragen of bedenkingen terecht. Héritage staat open voor een eigen inbreng en gaat hier indien mogelijk makkelijk in mee. Door hun open, menselijke en correcte aanpak wonnen Kelly en Nicolas al gauw ons vertrouwen. Hun nauwe betrokkenheid, gedrevenheid en inzet resulteert in een prachtige woning met een eigen kenmerkende Héritage-stijl. Ook de opvolging na aankoop verloopt nog steeds perfect! Wij raden Héritage aan familie en vrienden aan, dus ook aan u!
Janne en Benoit V.
We hadden een zeer goed voorgevoel bij deze bijzonder gedreven jonge mensen. En ons voorgevoel bleek te kloppen. Zonder dat we het vroegen kregen we elke week feedback van de werken. Kleine probleempjes (grote waren er nooit) werden bijzonder professioneel aangepakt. Voor elke vraag kregen we een concreet antwoord en alles werd perfect uitgevoerd. Technische zaken werden haarfijn uitgelegd. Voor elk supplement dat we vroegen werden verschillende voorstellen gedaan. Nooit werd gepusht om de duurste keuze te nemen, er werd gewikt en gewogen voor de beste prijs/kwaliteit. We werden prima begeleid voor de keuze van de materialen en kleuren. We mochten altijd bellen voor vragen, maar na een tijdje waren we zo gerust dat we zeiden: "doe maar wat je denkt dat het beste is". Haar smaak voor interieur en productkennis is enorm. Bij alle bezoekers valt hun mond open als ze de afwerkingsgraad en kwaliteit zien. Wie nog zou twijfelen mag me opbellen, ik zal ze met plezier te woord staan en de woning laten bezichtigen. Deze mensen zijn hun gewicht in goud waard! 056 60 81 82
Carine V.
Nooit gedacht dat een huis kopen zo vlot kon gaan. Van bij het eerste contact voelden wij aan dat deze mensen met kennis van zaken spreken, zich tot in het uiterste inzetten en ongelooflijk vriendelijk zijn. Jullie deskundigheid, doordachte aanpak en smaakvolle keuzes, zorgen dat een huis een thuis wordt. Hier mogen vele verkopers een voorbeeld aan nemen. Kelly en Nicolas, hartelijk dank voor jullie deskundige ondersteuning, medeleven, inzet, harde werk, … waardoor ik nu in mijn droomhuis mag wonen!
Pauline E.
Bij de aankoop van de woning had ik te maken met deskundige mensen met een grote voorliefde én werkfierheid voor hun creaties. Daarnaast is er gedurende de volledige procedure van “compromis” tot ondertekening akte een steeds zeer open communicatie geweest, waarin op adequate en correcte manier oplossingen voorgesteld werden bij vragen van allerlei aard (technisch, administratief, praktisch, …). Mochten alle verkopers van woningen op zo’n correcte en arbeidsfiere manier werken dan zou heel wat tandegeknars bij nieuwe eigenaars vermeden worden. Beste Kelly en Nicolas, nogmaals hartelijk dank voor de super toffe samenwerking!
Jan D.
Vermits mijn schoonouders op zoek waren naar vastgoed aan de kust en ik enige ervaring heb, was ik internet beginnen afschuimen op zoek naar een koopwaardig appartement. Toen ik jullie advertentie zag sloeg de vonk al over. Duidelijke uitleg, correct, verzorgd en to the point waren wat mij betreft de kenmerken. Een afspraak maken ging vlot en eenmaal ter plaatse werd het eerste gevoel alleen maar bevestigd. Voor mij lag een renovatie-appartement maar dan eentje dat eruit zag als een nieuwbouwappartement. Alles klopte, mooie kleuren, goede materialen en vooral gezelligheid. Alles was proper en nieuw, en de stijl van afwerking en meubels paste perfect. Ook op vlak van administratie en gegevens was alles tip-top in orde en zodus werd de verkoop zeer vlot afgehandeld. Bij deze zou ik jullie dus nogmaals willen bedanken voor de vlotte afhandeling en de tijd die jullie namen om al onze vragen te beantwoorden. Een voorbeeld voor de vastgoedsector!
Eric E.
Bouwen is meestal een lijdensweg. Met Héritage was dit echt een plezier. Professioneel, correct, samen zoekend naar mogelijke alternatieven, kostprijsbewust. Echt een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn in de bouw. Spijtig dat er nog anderen zijn die het imago schaden in de bouw.
Marc E.
Na een lange zoektocht op de huizenmarkt waren we onmiddellijk gecharmeerd door de uiterst smaakvolle, kwalitatieve en bovenal betaalbare gerenoveerde woning. Duurzame materialen, energiezuinig, ruimte, oog voor detail en kwaliteit zijn één van de zovele kenmerken die ons huis typeren. Alle onderhandelingen en contact met het bedrijf verliepen uiterst professioneel en bovendien in een heel aangename sfeer. Ze blijken een betrouwbare partner in de dienst na verkoop.
Manu & Elodie C.
Ik wou jullie nog eens bedanken voor onze samenwerking. We stellen het hier goed. We voelen ons echt 'thuis'. Heel veel liefs van een tevreden koper!!
Sofie O.
We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het fijne verloop bij de aankoop van ons huis. Vanaf het eerste moment wisten we dat dit een thuis zou worden. En dat kunnen we nu alleen maar beamen! Dank u wel!
Mieke & Vincent S.
Ik had direct een thuisgevoel toen ik de eerste maal binnenstapte in de woning. Alles is heel mooi en smaakvol afgewerkt, met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Er wordt ook rekening gehouden met veel natuurlijke lichtinval, wat ik ook heel belangrijk vond. Ook de service verliep heel vlot en professioneel en vragen werden onmiddellijk beantwoord en opgelost. Uitstekende prijs/kwaliteit, energie-besparend, stijlvol,kwaliteit ... en ook leuk is dat je onmiddellijk in een volledig afgewerkte woning kan vertoeven :-) Nogmaals bedankt :-)
Line H.