VERKOCHT

Deze zopas gerenoveerde, instapklare alleenstaande parel is gelegen op een zucht van Zwevegem centrum met een perceeloppervlakte van maar liefst 1372m². De warmtepomp, 9 zonnepanelen, kwalitatief hoogwaardige materialen en een uitstekend EPC-peil zijn nog maar enkele pluspunten van deze woning!

Eerst de indrukwekkende inkom. Deze herbergt het gastentoilet, praktische vestiaire, de trappenhal en extra bergruimte die perfect kan dienen als bureau. Alsook vindt u er de slaapkamer op begane grond, voorzien van een ensuite douchekamer met inloopdouche, toilet en enkele lavabo. De imponerende stalen deuren maken de directe verbinding tussen inkom en leefruimte. De kwalitatief gekozen parketvloer geeft u een warm en huiselijk gevoel terwijl de lichte kleuren en de grote raampartijen ervoor zorgen dat u er de hele dag baadt in het licht. Aansluitend is er de volledig geïnstalleerde leefkeuken met prachtig zich op de zuidwest-gerichte tuin. Via de inbouwkasten in de keuken stapt u zo de wasplaats binnen. Hier bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droogkast en de uitgietbak. Wat verder treffen we de aparte technische ruimte en garage, waar u twee wagens veilig kunt parkeren.

Op de bovenverdieping gekomen is de badkamer te bereiken via de riante overloop. Alles wat we wensen is aanwezig, denk maar aan een vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel. Vervolgens zijn er nog 3 slaapkamers aanwezig op deze verdieping, samen met een zolderberging en apart toilet.

Met een energielabel A en conforme elektriciteit is de woning klaar voor een mooie toekomst.

  • Verkoop met verkooprecht, BTW niet van toepassing.
  • KI: 1442 EUR
  • EPC: A: 92 kWh/m²
  • Perceelbreeedte: 20 m
  • Grondoppervlakte: 1372 m2
  • Bewoonbare oppervlakte: 292 m2
  • Prijs: VERKOCHT