Buitengewoon ruim appartement van 175m2 met twee verdiepingen, garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers, patio, terras en tuin.

De open ruimte voor keuken en living baadt in het licht en is in totaal 18 meter diep en 5,5 meter breed (van voordeur tot aan terras is 30 meter diep). De patio aan slaapkamer en keuken zorgt voor buitenruimte en zijdelingse lichtinval. De nieuw gecreëerde woning is voorzien van nieuwe centrale verwarming met hoogrendementsketel op gas, nieuwe elektrische installatie, voorbereidingen voor domotica, nieuwe PVC ramen met hoogrendementsglas. Pand wordt voor aangegeven prijs volledig afgewerkt en dit kan in overleg.

Indeling:

Gelijkvloers:
Privé parkeerplaats die ook als geluidsbuffer dient, inkom, toilet met lavabo, ruime berging, slaapkamer met parket en aanpalende badkamer (toilet, inloopdouche, bad, dubbele wastafel), volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast), living met parket, buitenberging, zuidwestgericht terras met tuin zonder inkijk.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers met badkamer (toilet, inloopdouche, dubbele wastafel).

De bouwplannen vindt u in hoge resolutie onder de knop ‘Bouwplannen’ boven deze tekst.

Dit pand maakt deel uit van een project bestaande uit 3 uitzonderlijk ruime duplexappartementen van 175 m2 tot 205 m2 waarvan reeds 1 verkocht.

Geen syndicus noch gemeenschappelijke kosten gezien enkel tellersruimtes worden gedeeld.

De gemeente Moen biedt lokaal een lagere school, apotheek, kruidenierszaak, bakker en beenhouwer. Een supermarkt vindt u op 4 km. Het dorp ligt in de buurt van Avelgem (5 min), Kortrijk (10 min) en de oprit E17 Kortrijk-Oost (9 min).

  • VERKOCHT
  • KI: 520