Buitengewoon duplexappartement van 205 m2 met 3 slaapkamers en 2 volwaardige badkamers.

De ruime living baadt in het licht en biedt open ruimte tot aan de nok.

Twee patio’s zorgen voor buitenruimte en zijdelingse lichtinval voor de keuken en de twee slaapkamers op de benedenverdieping.

De woning is voorzien van een nieuwe centrale verwarming met hoogrendementsketel op gas, nieuwe elektrische installatie, voorbereidingen voor domotica, nieuwe PVC ramen met hoogrendementsglas, gunstig EPC (categorie nieuwbouw qua isolatie, bouwtechnieken en materialen).

Indeling:

Beneden:
Privé parkeerplaats die ook als geluidsbuffer dient, inkom, toilet met lavabo, ruime berging, 2 slaapkamers met parket en badkamer (toilet, inloopdouche, dubbele wastafel), volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast), living met parket, zuidwestgericht ruim terras met tuin zonder inkijk.

Boven:
Open ruimte, dressing, slaapkamer met badkamer (toilet, inloopdouche, bad, dubbele wastafel).

De bouwplannen vindt u in hoge resolutie onder de knop ‘Bouwplannen’ boven deze tekst.

Algemeen:
Deze woning maakt deel uit van een project bestaande uit 3 uitzonderlijk ruime duplexappartementen van 175 m2 tot 205 m2 met elk 3 slaapkamers en privé overdekte parkeerplaatsen vooraan het gebouw.

Geen syndicus noch gemeenschappelijke kosten gezien enkel tellersruimtes worden gedeeld.

Moen biedt lokaal een lagere school, apotheek, kruidenierszaak, bakker en beenhouwer. Een supermarkt vindt u op 4 km. Het dorp ligt in de buurt van Avelgem (5 min), Kortrijk (10 min) en de oprit E17 Kortrijk-Oost (9 min).

Verlaagde registratierechten mogelijk, BTW niet van toepassing.

  • VERKOCHT
  • KI: 605
  • EPC: 154